Áttörés?

Úgy tűnik, talán valami áttörés lesz a Fairy önkény frontján! Így legyen! Számomra és sokak számára ez így elfogadható lenne!

okokok

Remélem, Fairy ezt komolyan is gondolja!

Játékosként, keresőként ez a legfontosabb: ne valamiféle szubjektív önkényes lovagerkölcs alapján ítélje oda valaki a pontot! A többi dolog – Fairy megalomániája, doboztobzódása – inkább a többi rejteni vágyó, a moderátorcsapat és a Tündérvadászok problémája! De ezt oldják meg ők!

Frissítés: Néhányan figyelmeztettetek, hogy elhamarkodottan, túl optimistán viszonyulok a témához, hiszen semmi más nem történt, mint az, hogy Fairy egy isten háta megetti’ facebook kommentsorban mondott valamit egy alig ismert, jelentéktelen usernek. Valóban! De ismerve Fairy hozzáállását sok minden elmondható róla (magalomán, nárcisztikus, öntörvényű, megosztó stb.), de az nem, hogy a levegőbe beszélne! A kitartása is egyértelmű: a jelszó nélküli megtalálások elbírálásában történt változtatás – véleményem szerint – olyan fizikai és morális nyomás létrejötte után következett be, amit legtöbben nem tudnánk simán átvészelni! Fairy nem tört meg, egyszerűen optimalizált! Ezt pedig minden korábbi ellenére elismerően kell leírnom! …szóval úgy gondolom ez nem valamiféle légbe kiáltott szólam volt csupán.

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s